En blog om Paris FC - 9. del.

20. feb. 2009

Topopgør i Ligue 2
Rækkens nr. 1 St. Etienne møder nr. 2 Paris FC

Det blev en begivenshedsrig kamp mellem to hold, som gerne ville frem på banen. Der er kun spillet 2 minutter, da vores målmand Miguel Angel Fraga hiver en pragtredning frem på Gomis' farlige forsøg. Efter 6 minutter fremtvinger Le Tallec et hjørnespark. Francia lægger bolden indover hvor en fri David Rochela ingen problemer har med at heade bolden ind til 1-0. En fantastisk start for vores hold.

Da der er spillet et kvarter, lægger St. Etienne's brasilianske angriber Ilan en aflevering til Bayal Sall som skyder langt udefra, men Fraga får fingerspidserne på. En fantastisk redning af den unge keeper. Bare fem minutter efter spiller Agouda bolden ind i feltet, hvor en fremstormende Rochela får headet mod mål, men St. Etiennes keeper får reddet.

Efter en halv times spil har Agouda en stor chance. Han bliver spillet fri lidt ude i højre side, og får afsluttet, men bolden går i sidenettet. Bare et minut efter slipper Lasse Nilsson fri i højre side, og sender bolden ind til Varrault, som lægger bolden til rette for Dabo, som udligner til 1-1, som også bliver resultatet efter første halvleg.

Anden halvleg starter godt for os. Distel Zola bryder et angreb, og sender bolden til Thiago der afleverer til Agouda, som finder Le Tallec i dybden. Han spurter mod mål - målmanden kommer ud mod ham.... Le Tallec scorer!! Den mand er da sikkerheden selv!

El-Mourabet dummer sig da der mangler ca. 20 minutter af kampen. Han vil sparke bolden væk, men rammer Ilan, og dømmeren dømmer straffe. Gomis er sat til at sparke - Fraga redder straffesparket, men Gomis er først over riposten, og udligner til 2-2.

Da der mangler 10 minutter, spiller Le Tallec angrebsmakkeren Agouda fri, men han brænder en stor chance. Han bliver derefter skiftet ud med Acapandié. Der sker ikke mere i kampen, og vi får et meget vigtig point i den svære udekamp.

St. Etienne - Paris FC 2-2
0-1 David Rochela (6)
1-1 Mouhamadou Dabo (30)
1-2 Damien Le Tallec (55)
2-2 Bafetimbi Gomis (68)
Man of the Match: David Rochela, Paris FC