mandag den 16. februar 2009

En blog om Paris FC - 7. del.


19. dec. 2008

Så er første halvdel af sæsonen overstået. Vi kan holde juleferie på 2. pladsen i ligaen. Spillerne leverede en rigtig god indsats i den sidste kamp inden ferien, og kan nu holde en lille velfortjent ferie.

Paris FC - Martigues 2-0
Målscorere:
1-0 Mateo Musacchio (36)
2-0 Kwabena Agouda (50)
I stærk blæst og skylregn formår vi at spille bolden godt rundt. Vores mål falder dog ikke efter godt spil. Begge vores mål bliver scoret efter dødbolde. Første mål header Musacchio ind efter hjørnespark, mens det andet bliver scoret efter en frisparkskombination. Det er Garfield Ried der lægger bolden indover, og Agouda halvflugter bolden i mål på et fantastisk skud. Agouda bliver skadet efter 73 minutter, og må lade sig udskifte. Lægestaben mener at han vil være ude i tre til fire uger. Heldigvis har vi nu en pause i turneringen så vi ikke skal undvære ham. Vi ville ellers komme til at savne Agouda. Han har spillet en rigtig god halvsæson for os, selvom han var lidt længe om at få gang i målscoringen.


Kwabena Agouda


Stillingen efter 22 kampe:
http://i40.tinypic.com/b8wy1y.jpg
Vi kan gå på ferie og glæde os over at vi stadig er nr. 2 i ligaen.
St. Etienne virker urørlig, mens Caen og Valennciennes er lige i hælene på os. Vi er det hold i ligaen som har scoret flest mål. Desværre har vi lukket lidt for mange mål ind, men det er jeg sikker på, at vi nok skal få forbedret, efterhånden som vores unge forsvar får noget mere rutine.

Spillerstatistik:
http://i40.tinypic.com/11j680y.jpg
Unge Damien Le Tallec har gjort det fremragende. Han har scoret 17 gange indtil videre, og er nr. 2 på topscorerlisten. Juan Pablo Francia fører assistlisten med 10 målgivende afleveringer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar