fredag den 20. februar 2009

En blog om Paris FC - 11. del.


28. apr. 2009

Efter det dumme nederlag til Caen, skulle vi forsøge at sætte os op til 11. runde i pokalturneringen.

Vi har haft lidt lodtrækningsheld. Det blev Laval, som vi fik fornøjelsen af at møde. Laval spiller i rækken under os.

Laval - Paris FC 3-4 Efter forlænget spilletid.
1-0 Tomané (6)
1-1 Nicolas Seguin (12)
2-1 Jona (19)
2-2 Damien Le Tallec (21)
2-3 Karim El-Mourabet (68)
3-3 Charly Kiaku (89)
3-4 Damien Le Tallec (95)
Efter en overraskende god start fra Laval, kommer vi tilbage i kampen, og sidder på det meste af spillet, men har svært ved at få scoret. Det lyder måske mærkeligt når vi scorer 4 mål, men vi har chancer til mange flere. Desuden sløser vi lidt i forsvaret, og lukker et par nemme mål ind. Vi tror sejren er i hus, da Kiaku dukker op og udligner til 3-3. Så må vi i forlænget, og her scorer Le Tallec til 4-3 og afgør kampen. Vi er videre til kvartfinalen.

Der er to store overraskelser i denne runde. Dijon fra Championnat National (3. division) vinder over Nice fra Ligue 1, og Istres fra Championnat National vinder over FC Gueugnon fra Ligue 1.

Runde 11: http://i44.tinypic.com/2v2cu52.jpg

Efter kampen er der lodtrækning til kvartfinalerne. Vi er igen ramt at heldet, og trækker hjemmebane mod Dijon.


Paris FC - Clermont Foot Auvergne 63 1-1
1-0 Damien Le Tallec (17)
1-1 Mickaël Poté (59)
Det er utroligt hvor mange chancer vi kan brænde! Skudstatistiken viser at vi havde 13 skud på mål mod et enkelt til Auvergne. Desuden spiller Fraga en dårlig kamp i buret. Aviserne giver kan kun 5 i karakterer ud af 10 mulige. Vi har ellers 9 hjørnespark i kampen, men formår alligevel ikke at score på hjørne. Det plejer vi ellers at have en del held med.


Chamois Niortais - Paris FC 1-1
1-0 Mickaél Marquet (33)
1-1 Damien Le Tallec (44)
Inden kampen gjorde medierne meget ud af at Chamois Niortais stillede op med de to tidligere Paris-spillere; angriberne Mickaél Marquet og Yannick Yenga. Marquet gør da også det onde ved os, og bringer Niortais foran med 1-0. Le Tallec udligner kort efter til 1-1. I denne kamp kan vi ikke rigtig få gang i spillet. Det er faktisk Niortais som sidder på spillet. Oier Olazabal spiller heldigvis en rigtig god kamp i målet, og bliver kåret som Man of the Match efter kampen. Vi ligger stadig nr. 3 i ligaen.

Paris FC - Tours 5-2
0-1 Ténéma N'Diaye (14)
1-1 Kwabena Agouda (19)
2-1 Thiago (24)
2-2 Ténéma N'Diaye (27)
3-2 Vincent Acapandié (45)
4-2 Mateo Musacchio (83)
5-2 Vincent Acapandié (85)
Endelig en sejr i ligaen. Det er efterhånden også over en måned siden at vi får alle 3 point. Vi kommer ellers bagud, men får hurtigt udlignet. Vi kommer også foran lige inden pausen, og derefter er sejren aldrig i fare. Agouda får langt om længe gang i scoringen igen. Måltørken har denne gang varet i 11 timer.
Da vi efter kampen hører resultaterne fra de andre kampe, går det op for os at vi ikke kan hentes. Vi ligger nr. 3, og det giver oprykning! Vi skal spille i Ligue 1 i næste sæson!!! Spillerne, lederne og bestyrelsen er vilde af begejstring. Det er første gang i 23 år, at vi skal tilbage i Ligue 1.

Angers SCO - Paris FC 1-2
0-1 David Rochela (4)
0-2 Kwabena Agouda (28)
1-2 Mansour Bautabout (84)
Det er som om at oprykningen har givet spillerne et boost. Vi spiller rigtig godt i denne kamp. Angers får et trøstmål i slutningen af kampen.

Kvartfinale i pokalturneringen:

Paris FC - Dijon Football CO 2-0
1-0 Damien Le Tallec
2-0 Damien Le Tallec
Der er ingen tvivl om sejren i denne kamp. Le Tallec lukker hurtigt kampen med to mål inden for det første kvarter. Dijon har ikke et eneste skud inden for målrammen. Utroligt hvordan de er kommet så langt som til kvartfinalen.

Damien Le Tallec

Endnu engang er heldet med os. Vi trækker Istres fra Championnat National. Semifinalen skal spilles den 6. maj.

Paris FC - Montpellier Hérault SC 3-0
1-0 Distel Zola (5)
2-0 Vincent Acapendié (30)
3-0 David Rochela (79)
Montpellier er et hold, som ligger lige over nedrykningsstregen, og det kunne man godt se i kampen. De skabte ikke meget. Vi får igen 3 point på kontoen. Damien Le Tallec blev desværre skadet i kampen. Han vil være ude mellem 1 og 3 uger med en flænge i benet. Han når desværre ikke at blive klar til semifinalen.


Vi har tilbudt kontrakt til 2 spillere. Det er to argentinere, som kan spille på hver sin fløj. De har begge accepteret kontraktudspillet, og skifter på fri transfer, når deres nuværende kontrakt udløber. De kommer til kluben den 1. juli i år.

Alejandro Alonso kan spille på højre fløj, mens Lucas Trecarichi kan spille i venstre side. Det er to spillere som jeg har hold øje med i et stykke tid nu, og jeg forventer mig meget af dem.

Alejandro Alonso: http://i43.tinypic.com/n53n13.jpg
Lucas Trecarichi: http://i44.tinypic.com/2nqwkmd.jpg

Ingen kommentarer:

Send en kommentar