fredag den 13. februar 2009

En blog om Paris FC - 4. del.

20. sept. 2008

Så er vi i gang med sæsonen. Venskabskampene er netop overstået. Resultaterne har været over forventning. Vi har vundet alle 6 kampe, endda uden at lukke et eneste mål ind. Det var ganske vist ikke mod særligt stærke modstandere, men en dejlig start på sæsonen.

Første kamp i ligaen blev vundet ret overbevisende med 3-0 over Stade Brestois. Vores nye angrebstalent Damien Le Tallec scorede to mål.

Anden kamp var ude mod Chateauroux, og vi fik ørene i maskinen. Vi tabte 4-1 til et skarpt og velspillende hold. Vores gamle kaptajn Teddy Bertin fik lov at starte inde da jeg synes at vi manglede lidt rutine i forsvaret. Det var ikke nogen god idé. Bertin blev overløbet flere gange. Han nåede dog at luske med op i angrebet ved et hjørnespark, og fik på sædvanlig vis headet bolden ind, og fik reduceret til 3-1.

Tredie kamp var hjemme mod Valenciennes FC. Vi kom foran 1-0 ved indskiftede Cristian Nazarith og kom på 2-0 ved Le Tallec. Men Valenciennes fik 2 mål i slutfacen, og resultatet blev 2-2. Vi var til den kamp nødt til at bruge vores 3. keeper, da både Fraga og Olazabal var kaldt til OL. Djidonou fik vist at han ikke har klasse til Ligue 2. Han var skyld i begge mål. Men alt i alt et godkendt resultat mod det tidligere storhold.

Nu skulle vi deltage i Ligacuppen, og skulle på udebane møde Dijon, som også spiller i Ligue 2. Vores to målmandstalenter var stadig til OL, så Djidonou skulle vogte buret igen. Dijon kom foran 1-0 efter 34. minutter, men Garfied Ried fik udlignet lige efter pausen, og Le Tallec bragte os foran 2-1 med 10 minutter igen. Desværre fik Dijon udlignet allerede minuttet efter. Langt inde i overtiden dukkede vores venstreback Nicolas Seguin op og scorede til 3-2. Vi er videre til 2. runde.

Næste ligakamp var ude mod Martigues, som også rykkede op i sidste sæson. Vi vandt uden det store besvær med 3-2. Vores mål blev scoret af Damien Le Tallec, Cristian Nazareth og indskiftede Teddy Bertin.

I 6. runde skulle vi møde Libourne-Saint Seurin. Olazabal var hjemme igen efter sit OL-eventyr, og havde cleen-sheet. Vi vandt 1-0 hjemme over et tandløst hold. Vores mål blev scoret af indskiftede Bertin. Igen på hovedstød efter hjørnespark. Skudstatistik: Inden for målrammen havde vi 9 forsøg, mens Libourne-Saint Seurin kun havde et enkelt forsøg. Vi kunne have vundet større, hvis der havde været lidt mere krudt i angribernes støvler.

Vi tabte 2-0 i 2. runde i Ligacuppen til St. Etienne. Gomis stod for begge St. Etiennes mål.

Derefter mødte vi Amiens SCF ude. Det blev en målrig kamp hvor der aldrig var rigtig tvivl om resultatet. Vi vandt 4-3. Le Tallec scorede to af vores mål.

Endnu engang skulle vi på udebane. Denne gang var det Stade de Reims som blev besejret 3-1. Måscorerne var Le Tallec, Yannick Yenga og Kwabena Agouda. Det var Agouda's første mål i sæsonen, og han var meget lettet efter kampen. Han havde nu spillet mere end 10 timer uden at score, og det var ved at gå ud over hans selvtillid.

Agouda scorede også i næste kamp. Vi skulle hjemme møde bundproppen US Boulogne CO. De fik aldrig et ben til jorden. Vi slog dem 8-0, hvilket er ny rekord i vores klub. Målscorerne var Karim El-Mourabet, Shoes Moshoeu, Agouda og Le Tallec med hvert 1 mål. Dobbelt målscorer blev Mateo Musacchio og Steven Thicot. 9.798 glade tilskuere overværede massakren.

Sidste kamp i denne omgang var hjemme mod CS Sedan-Ardennes. Vi vandt 1-0 på mål af Agouda. Han har fået gang i målscoringen. Jeg håber at det fortsætter.

Vi ligger på andenpladsen efter 9 kampe. Det er et godt stykke over forventningen.