Første kamp efter pausen var i pokalturneringen mod PAU. Det var en kamp som vi skulle vinde. PAU ligger nr. 16 i Championnat National, som er rækken lige under os.

Paris FC - PAU 3-0
1-0 Omunigho Temile (4)
2-0 Damien Le Tallec (21)
3-0 Mateo Musacchio (59)
Vi stillede op med flere ungdomsspillere i kampen, men det var ikke til at se. PAU får ikke et ben til jorden, og sejren kunne have blevet meget større. Skuffende at der kun var 7.133 tilskuere til kampen, med de fik en sejr, og vi er videre til 10. runde.

FC Libourne-Saint-Seurin - Paris FC 0-0
En skuffende indsats af drengene. Saint-Seurin ligger og roder rundt i bunden af tabellen, men vi kan ikke få bolden i kassen denne gang. Vi går skuffede fra banen. Resultatet betyder at vi falder en plads ned i tabellen. Vi ligger nu nr. 3 i ligaen.

Paris FC - Aimens SCF 2-1
0-1 Serge Ayeli (str 37)
1-1 David Rochela (44)
2-1 Damien Le Tallec (90)
Kwabena Agouda får comback efter sin skadespause, men får en ny skade allerede efter 7 minutters spil, og må lade sig udskifte. Ind kommer Vincent Acapandié og får en god debut. Vi kommer bagud på et straffe begået af Emmanuel Osei, men David Rochela udligner på hovedstød lige inden pausen. I anden halvleg presser vi på for at få sejren, men bolden vil ikke ind. På det allersidste spark scorer Le Tallec (hvem ellers) og jeg ryger op fra bænken med næverne knyttet. Der er spillet 4 minutter over tiden, og Aimens når kun lige at give bolden op, så fløjter dommeren kampen af. Vi har 16 skud på mål, og Aimens har kun et enkelt. Vi skal være mere skarpe oppe foran her til slut på sæsonen, så nu står den på skudtræning i næste uge.

US Boulogne CO - Paris FC 0-1
0-1 Vincent Acapandié (31)
Da Agouda stadig er skadet, får Acapandié chancen fra start, og han griber chancen og scorer kampens eneste mål. Vi spiller en god kamp selvom vi giver lidt for mange chancer væk i forsvaret. Man of the match er vores målmand Oier Olazabal.

10. runde af pokalturneringen:
Paris FC - St. Etienne 2-0
1-0 Vincent Acapandié (59)
2-0 Damien Le Tallec (64)
Sikke en herlig indsats af mine unge drenge. Vi kører fuldstændig St. Etienne over. Thiago får debut, og spiller en fremragende kamp. Acapandié bliver Man of the Match. Dejligt at vi for en gangs skyld holder buret rent. Vi er videre til 11. runde.

SC Sedan-Ardennes - Paris FC 1-2
1-0 Vincent Acapandié (15)
1-1 Rachmane Barry (24)
1-2 Mateo Musacchio (59)
Dejligt med 3 point på kontoen i en svær udekamp. Acapandié skal bare bruge et kvarter på at score til 1-0. Det er 3. kamp i træk at knægten scorer. Desværre får Sedan-Ardennes udlignet ret hurtigt, men vore spillere giver ikke op. Mateo Musacchio scorer igen et af sine mange mål efter hjørnespark.

Paris FC - Stade de Reims 4-1
1-0 Thiago (21)
2-0 Damien Le Tallec (28)
3-0 Mateo Musacchio (48)
3-1 Nabil Taider (52)
4-1 David Rochela (73)
Vi spiller godt over hele linien i denne kamp. Agouda er tilbage efter sin skade, og Acapandié må en tur på bænken. Han kommer dog ind fra 2. halvlegs start, med denne gang uden at score. Thiago scorer sit første mål for klubben. Han dribler forbi et par modstandere, og stopper op, tager et træk mere og fyrer kanonen af. Bolden sidder helt oppe i krydset uden chance for keeperen. Målet bliver kårets til ugens mål. Jeg er næsten sikker på at det også bliver månedens mål. Dennis Cagara gør comeback efter en længere skadespause, og gør det flot. Juan Pablo Francia laver 3 assist, og bliver kåret til Man of the Match.

Paris FC - AC Ajaccio 4-0
1-0 Vincent Acapandié (45)
2-0 Juan Pablo Francia (str 49)
3-0 Vincent Acapandié (74)
4-0 Vincent Acapandié (87)
Hat trick af Acapandié - sikke en kamp han spiller. Han kommer ind efter 43 minutter, da Le Tallec bliver småskadet, og må forlade banen. Acapandié skal kun bruge to minutter på banen, da han snører et par forsvarsspillere og lægger bolden forbi en fremstormende målmand. Og endnu en gang holder vi modstanderen fra at score. Ajaccio har et af ligaens bedste forsvar, og jeg er stolt over at det lykkedes os af score 4 gange mod dem. Spillerne får masser af ros efter kampen. Med de sidste gode resultater rykker vi igen op på 2. pladsen i ligaen.