torsdag den 19. februar 2009

En blog om Paris FC - 10. del.

6. marts 2009

Efter den svære udekamp mod St. Etienne, skulle vi hjemme møde Guingamp, som lå på 10. pladsen i ligaen. Jeg håbede at vi kunne fortsætte de gode takter fra de sidste kampe. Bestyrelsen havde inden kampen arrangeret en Fan-dag. Vores hovedsponsor havde sørget for at købe kampen, sådan at tilskuererne fik gratis adgang.

5-2 Steven Pinto Borges (90)
Hele 16.487 tilskuere var mødt op, og de fik en fantastisk kamp at se. Vi stiller op uden Thiago og Emmanuel Osei. Thiago havde karantæne efter for mange gule kort, og Osei er desværre langtidsskadet. Han er ude med en brækket tå. Lejesvenden Kevin Monnet-Paquet får chancen fra start i stedet for Thiago, mens Zola overtager på Oseis plads.

Vi kommer godt fra start, og har flere gode forsøg, inden Francia header bolden ind til 1-0. Lidt senere er Le Tallec nede i eget felt og rydde og efter et hjørnespark, og sender Reid afsted med en aflevering i dybden, og Ried scorer sikkert. Vi fortsætter det gode spil i 2. halvleg og kommer på 3-0 da Zola scorer direkte på frispark. Efter 70 minutter sender jeg Acapandié på banen i stedet for Agouda, og han skulle ikke bruge lang tid før han fik bolden i nettet. Han scorede to gange på de tyve minutter han fik på banen. Det ligner mere og mere en fast plads på holdet til ham. Guingamp scorer to gange i slutminutterne, men det blev en sikker sejr til os.

Da vi kom i omklædningsrummet og hørte resultaterne fra de andre kampe, steg humøret en hel del ekstra. St. Etienne havde tabt hele 6-2 ude til Troyes, mens forfølgeren Valenciennes havde spillet 1-1.
VI LIGGER NR. 1, VI LIGGER NR. 1... Spillere og ledere var i højt humør.

Rundens resultater:

Næste kamp var ude mod Caen, som inden denne runde lå på 3. pladsen.

4-2 Damien Le Tallec (60)
Sikke en nedtur! Vi spiller som en pose nødder...! Vi er slet ikke klar fra starten. Jeg synes ellers at jeg sagde det tydeligt nok, da jeg fortalte spillerne, at vi ikke skulle tage for let på kampen.

Caen kommer hurtig foran 1-0 på et flot angreb. Vi scorer så lige efter, på et hjørnespark, men er slet ikke inde i kampen endnu. Caen fortsætter med at dominere og scorer ubesværet til 3 mål mere inden pausen. I pausen skifter vi taktik fra 4-4-2 til 3-4-2-1, og det giver lidt bedre spil, og Le Tallec får reduceret efter 60 minutter, men vi kommer aldrig i nærheden af sejren. Vi tillader os endda at brænde et straffespark efter 53 minutter. Det er Francia der er synderen.
Spillerne får et møgfald efter pausen. Rundens resultater gør, at vi ryger ned på 3. pladsen.