Nu nærmer juleferien sig. Vi mangler kun en enkelt kamp inden jul. Spillerne er ved at være slidte, og trænger til ferie. Jeg håber at vi kan vinde den sidste kamp inden pausen.

1-1 Juan Pablo Francia (8)
1-2 Shoes Moshoeu (str 39)
2-2 Marcus Mokaké (43)
3-2 Christophe Meslin (90)
Troyes kommer foran allerede efter 5 minutter, men vi får heldigvis udlignet kort tid efter, og kommer endda foran på et straffespark, sat ind af Moshoeu. Desværre får Troyes udlignet lige inden pausen. 2. halvleg bliver en jævnbyrdig kamp med chancer til begge hold. Bedst som vi tror at vi har det ene point, slår Troyes til, med et lidt heldigt mål inde i overtiden.

6-0 Damien Le Tallec (82)
Inden denne kamp var vi enige om at kæmpe røven ud af bukserne. Nu skulle vi vise pressen, at vi hører til i toppen. Medierne var på nakken af os efter sidste uges nederlag. De mente at nederlaget kun var det første i en lang række, og at vi indtil nu havde overpræsteret.

Sikke en kamp af drengene. Vi stiller op i en 4-4-2 igen, og kommer rigtig godt fra start med mål af Le Tallec allerede efter 50 sekunder. Det er Reid der bryder i gennem i venstre side, og smækker bolden ind over. Le Tallec hopper op og header bolden ind. En lidt mærkelig udvikling på kampen, hvor Cháteauroux har næsten alt spillet, men ikke et eneste skud på mål. Vi får lukket godt af nede bagi, og scorer på næsten alle vores chancer. Vi har 7 skud inden for målrammen, og scorer på de 6 af dem. Le Tallec fik sit andet hattrick i sæsonen.

Så gælder det 8. runde af pokalturneringen. Jeg håber at vi når langt i år, og helst længere end sidste år, hvor vi blev slået ud i 10. runde.

Tours - Paris FC 1-3
Målscorere:
0-1 Damien Le Tallec (16)
1-1 Alexandre Licata (45)
1-2 Kwabena Agouda (61)
1-3 Garfield Ried (65)
Emmanuel Osei spillede en af sæsonens bedste kampe. Med sine 2 assists og mange bolderobringer og gode afleveringer blev han Man of the Match. Selvom Tours fik udlignet lige inden pausen, var sejren aldrig i fare. Drengene spillede godt, og vi er videre til 9. runde i pokalturneringen.

Efter kampen blev der trukket lod til næste runde, og det ser overkommeligt ud. Vi skal møde Pau som spiller i en række under os. Vi får for en gangs skyld hjemmebane, så det er en kamp vi skal vinde.

3-2 Gregory Pujol (75)
Valenciennes var på forhånd store favoritter i denne topkamp. De lå inden kampen på 4. pladsen, og vi var nr. 2. Derfor var vi utroligt glade for at komme foran 1-0 og 2-0 på to gode angreb. Teddy Bertin fik chancen fra start på grund af skader og karantæner i forsvaret. Derfor var det dejligt at se ham gå med frem ved et hjørnespark, og heade bolden ind. Le Tallec scorede et af sine mange mål i denne sæson, og bragte os på 2-0. Vi var dårligt færdige med at juble, før bolden lå i nettet bag Fraga. I anden halvleg stod der Valenciennes på det hele. 37 årige Bertin var desværre for langsom i et par situationer, og kunne ikke følge med Pujol, som scorede 2 gange. Med sejren rykkede Valenciennes op på 3. pladsen, kun et point efter os på 2. pladsen.