Sæsonen er ved at være forbi. Vi skal bare have de sidste ligakampe overstået. Den næste vigtige kamp er semifinalen mod upåagtede Istres. Men først skal vi have en ligakamp mod Troyes.

Paris FC - Troyes 1-1
1-0 Mateo Musacchio (21)
1-1 Christophe Meslin (89)
Vi bliver nærmest spillet ud af banen. Troyes har langt det meste af spillet. Vi er dog heldige med at komme foran 1-0 på et mål efter hjørnespark. Vi har da også en del chancer i kampen, men vi kan ikke få bolden over stregen. Det kan Troyes - da der mangler et minut scorer de på et af deres to skud inden for målrammen.

Næste kamp er semifinalen i pokalturneringen.

Det er efterhånden længe siden at det blev afgjort, at kampen skulle spilles på Stade Charléty her i Paris. Så man kan jo godt sige at vi har hjemmebane. Hele 22.238 tilskuere overværede kampen.

Paris FC - Istres 3-0
1-0 Mateo Musacchio (59)
2-0 Mateo Musacchio (68)
3-0 Kwabena Agouda (88)
Der var en fantastisk stemning på lægterne, og det giver vores spillere det ekstra, som afgør kampen til vores fordel. Endnu engang slår Musacchio til med mål på hjørnespark. Han har en fantastisk springkraft og et rigtig godt hovedspil. Han scorer de to første mål, og vi udspiller Istres gennem hele kampen. Vi viser at vi trods alt godt kan klare os uden Le Tallec, som er ved at være klar efter sin skade.

Vi er klar til Finalen! Drengene får ros efter kampen, og vi glæder os til pokalfinalen.

Herefter skal vi spille endnu en ubetydelig ligakamp. Det er sæsonens sidste, og jeg vælger at give flere af de unge talenter chancen i denne kamp.

Stade Brestois 29 - Paris FC 2-1
0-1 Thiago (26)
1-1 Basile De Cavalho (42)
2-1 Julien Viale (76)
Det kan ses på indsatsen, at spillerne allerede har pokalfinalen i tankerne. Vi kommer foran, men vi spiller ikke godt, og det er fortjent at Brestois kan snuppe alle 3 point.

POKALFINALEN 2009

Kampen spilles på Stade De France og hele 80.000 tilskuere var mødt frem. De så en offensiv start af Paris, som havde flere gode angreb i starten af kampen. Allerede efter 6 minutter kommer vi foran efter et flot gennemspillet angreb. Francia dribler rundt på kanten, og lægger bolden indover, og Thiago tager chancen, og flugter bolden i mål. Men bare tre minutter efter kommer vi ned på jorden igen. Vincent Bessat trykker af langt langt udefra, og bolden bliver rettet af, og snyder Olazabal i målet. Metz har udlignet til 1-1.

Kampen bølger frem og tilbage med chancer til begge hold. Da der er spillet lidt over en halv time, bliver Le Tallec tacklet i feltet, og dommeren dømmer straffe! Francia går frem til bolden og sætter bolden op i målhjørnet til 2-1 til os. Det er også stillingen ved pausen.

Et kvarter efter pausen har vi fået hjørnepspark, Francia lægger bolden indover til Musacchio, som header... men bolden rammer overliggeren og ryger i spil igen. På det næste angreb løber Metz op og udligner til 2-2.

Efter lidt småchancer til begge hold, fløjter dommeren af for de 90 minutter. Vi skal ud i forlænget spilletid.

Efter 93 minutter spiller Thiago bolden frem til indskiftede Vincent Acapandié, han tæmmer bolden, drejer rundt og fyrer et bananskud af, men Metz-keeperen redder fantastik og får bolden viftet ud til hjørnespark.

Desværre får Musacchio ikke clearet et indlæg, og bolden havner hos en helt fri Babacar Gueye, som har let ved at score til 3-2.

Vi satser nu hele butikken, men bolden vil ikke ind. Metz Vinder pokalfinalen. Vores spillere er skuffede, men jeg må minde dem om, at det er flot at vi har klaret os så langt i turneringen.

FC Metz - Paris FC 3-2 (Efter forlænget spilletid)
0-1 Thiago (6)
1-1 Vincent Bessat
1-2 Juan Pablo Francia (str. 32)
2-2 Dino Djiba (66)
3-2 Babacar Gueye (107)

Sæsoner er nu overstået. Vi rykkede op i Ligue 1, og kom i pokalfinalen. Det er overraskende godt klaret. Vi har trods alt en meget ung trup. Gennemsnitsalderen i truppen er 21 år, så der er noget at bygge videre på. Det har været en rigtig god sæson. Vi skal have forstærket os med lidt rutinerede kræfter i sommerpausen, så vi er klar til næste sæson.