søndag den 15. februar 2009

En blog om Paris FC - 5. del.

28. nov. 2008

Det sidste stykke tid har været en dejlig periode. Vi har spillet 9 kampe som har givet 4 sejre 4 uafgjorte og et enkelt nederlag. Et godkendt resultat, hvor vi har forsvaret vores 2. plads i ligaen.

Midtbanespilleren Distel Zola er kommet til på en lejeaftale fra AS Monaco. Vi har sikret os en købsklausul på ham for 1,2 mio. Han er i første omgang tiltænkt en plads på den defensive midtbane som backup for Emmanuel Osei, men med det spil Zola har vist indtil nu, kan han godt gå hen og tilspille sig en fast plads på holdet.

De seneste kampe:

AS Ajaccio - Paris FC: 1-2
Målscorere:
0-1 Emmanuel Osei (9)
0-2 Juan Pable Fracia (45)
1-2 Mandrichi
En meget jævnbyrdig kamp, hvor vi dog trak det længste strå.

Paris FC - St. Etienne: 1-1
Målscorere:
0-1: Freddy Guarín (17)
1-1: Yannick Yenga (90)
Der var dømt topopgør på Stade Charléty. Rækkens nr. 1 var på besøg hos nr. 2. Hele 12.914 tilskuere var på plads, hvilket var sæsonrekord.
Kampen blev en tæt affære, hvor St. Etienne havde bolden mest, mens vi havde flest forsøg på mål. I følge skudstatistikken havde vi 10 skud inden for målrammen, mens St. Etienne kun havde 2.
Guarín scorer til 1-0 efter et flot langskud. Vores keeper Fraga så den slet ikke. Det var Guarín's 6. mål i ligaen. Midt i anden halvleg halvleg skifter vi fra 4-4-2 til en mere offensiv 3-4-1-2, og det gav flere muligheder i slutningen. Vi presser og presser for at få udlignet, men brænder den ene chance efter den anden. Vi skifter Dennis Cagara ud, og Yannick Yenga kommer ind efter 69 minutter. Da der er spillet et minut over tiden kommer udligningen endelig. Yenga får scoret efter flot forarbejde at Garfield Reid. Reid dribler forbi tre spillere og lægger en perfekt aflevering lige for fødderne af Yenga, som ingen problemer har med at score. 1-1 mod storholdet St. Etienne er et godkendt resultat.

Paris FC - Caen: 1-1
Målscorere:
0-1 Serhat Akin (10)
1-1 Benjamin Nivet, selvmål (64)
En kedelig kamp, hvor vi får et point mod rækkens nr. 4.

1-4 Damien Le Tallec (84)
De sidste kampe hvor vi har stillet op en en 4-4-2 har ikke givet det overtag i spillet, som jeg gerne ville have. Vi stiller derfor op i den 3-4-1-2 formation som tidligere har givet os succes. Det giver bonus. Vi har alt spillet, masser af chancer og mange mål. Damien Le Tallec scorer et flot hattrick og spiller i øvrigt forrygende i dag. Juan Pablo Fracia har 3 assist og spiller også forrygende i dag. Distel Zola får debut, og hans indsat er godkendt. Han har et fremragende oplæg til vores andet mål.

Clermont Foot Auvergne 63 - Paris FC 2-1
Målscorere:
0-1 Kwabena Agouda (6)
1-1 Robin Prévitali (8)
2-1 Franck Chaussidière (31)
Vi taber til rækkens nr. 9, og jeg er ikke tilfrreds med spillernes indsats i denne kamp, og det får de også at vide efter kampen! Agouda bringer os ellers foran allerede efter 6 minutter, men Auvergne udligner hurtigt, og det er som om vi aldrig herefter får vores spil til at flyde. En kamp vi hurtigst muligt skal glemme.

Roman Vincelot udvist (80)
En dejlig kamp hvor vi har alt spillet. Distel Zola scorer sit første mål for os, og spiller en rigtig god kamp. Vi tillader os endda at brænde et straffespark efter 20 minutter, men fortsætter bare det gode spil. Charmois Niortais bliver kørt over, og sejren kunne sagtens have blevet større.

Tours - Paris FC 1-1
Målscorere:
0-1 Damien Le Tallec (28)
1-1 Ténéma N'Diaye (77)
Sikke en sløj indsat af drengene. Tours sidder på alt spillet. De vader i målchancer; 11 skud inden for målrammen mod vores sølle 2 skud. Heldigvis står Oier Olazabal en pragtkamp i målet, og redder det ene point. Vi er fortsat nr. 2, mens Tours er nr. 13. Man of the match blev Olazabal. Le Tallec blev skadet, og må sidde over i næste kamp.

Paris FC - Angers SCO 2-2
Målscorere:
1-0 Kwabena Agouda (55)
1-1 Theddy Ongoly (82)
2-1 Yannick Yenga (87)
2-2 Mansour Boutabout (90)
Selvom det er en TV-kamp sætter vi sæsonrekord. Hele 13.646 tilskuere dukker op. Bestyrelsen har valgt at der skulle være gratis adgang for fans'ene, og de fik en spændene kamp at se.
Distel Zola gør endnu engang opmærksom på sig selv, med to assists. Først lægger han en god aflevering til Agouda, som nemt kan bringe os foran med 1-0. Senere spillede han Yenga fri med en stikning i dybden. Yenga scorer til 2-1 efter 87 minutter, og vi tror alle at sejren er hjemme. Men langt langt inde i overtiden dukker Boutabout op, og gør det onde ved os. 2-2 blev resultatet og vi er slemt skuffede. Vi var i boldbesiddelse 62% af tiden, men formår ikke at vinde kampen. Vi må ryste skuffelsen af os. Det er i øvrigt ved at være længe siden at vi har scoret på hjørnespark. Vi må hjem og have finpudset taktikken.

2-3 Yannick Yenga (90)
Pokalkamp i den franske pokalturnering (7. runde)
En meget lige kamp hvor kampen bølger frem og tilbage. Vi får lavet to mål på hjørnespark. Det første er Musaccio's udlignende mål til 2-2 og derefter scorer Yenga til 3-2 efter lidt klumpspil. Der er da spillet 94 minutter da han kan prikke bolden ind, og bringe os videre i pokalturneringen.

Montpellier Hérault SC - Paris FC 0-2
Målscorere:
0-1 Juan Pablo Francia (3)
0-2 Kwabena Agouda (10)
To hurtige mål afgør den kamp. Vi er foran 2-0 allerede efter 10 minutter, og Hérault kommer aldrig ind i kampen. Man of the Match bliver Francia, med en assist og et mål afgør han kampen for os.

Jeg har ansat min gode ven Henrik Risom som talentspejder. Klubben havde ikke nogen spejder ansat, og jeg vil gerne gøre en indsats for at få fingre i nogle store talenter, som vi kan bruge i fremtiden.

Jeg har skrevet kontrakt med nogle gode talenter, som jeg venter mig meget af. Især svenskeren Anes Mravac venter jeg mig meget af. Han spiller i øjeblikket i Malmø, og tiltræder her i klubben den 010109.