2-0 Oleg Husyev (69)
2-1 Achille Emana (85)
MOM: Oleg Husyev, Lyon

Stillingen i Ligue 1 pr. 01042011:

Det er gået langt over forventning i Uefa-cuppen. Vi slog Dynamo Kiev ud samlet 7-1. Et fantastisk flot resultat af drengene. Første kamp vinder vi rimeligt overbevisende takket være Logan Bailly i målet, som står en fremragende kamp. Han får efter kampen 9 ud af 10 i karakterer af medierne. Returkampen i Kiev vinder vi også nemt. Vidal scorer et vigtigt udebanemål allerede efter 2 minutter, og det kommer Kiev-spillerne sig aldirg over. Vidal scorer her sit 20. sæsonmål. Ret flot af en forsvarsspiller. Både Le Tallec og Saivet er alene med Kiev-keeperen i slutningen af kampen, men formår ikke at score. Men hvad gør det - vi er videre.

Næste runde trak vi Everton, som vi også mødte i gruppespillet. Everton er rigtig gode i første halvleg, og sidder på kampen. De kommer foran 1-0, men heldigvis får vi udlignet lige inden pausen. I anden halvleg presser og presser vi, og får scoret da Vidal stiger til vejrs og header bolden i mål til en føring på 2-1 til os. Vi fortsætter med at spille godt, men kan ikke få bolden i mål. Vidal har bl.a. et skud på stolpen efter 75 minutter. I stedet er det Yobo der får skovlet bolden over stregen efter lidt klumpspil. Da der er spillet 3 minutter over tiden scorer Everton desværre sejrsmålet. Vi fik dog to vigtige udebanemål. Returkampen sætter vi os fuldstændig på. Skudstatistikken vandt vi 18-5. Der blev sat tilskuerrekord i denne kamp - hele 24996 tilskuere var mødt op, og det gav 8,5 mio i indtægter.
Vi er videre til Kvartfinalen hvor Servilla venter. Det bliver en svær kamp.

I ligacuppen spillede vi os igen frem til finalen.Vi slog Rennes ud i semifinalen, hvor Bailly igen stod fremragende. I finalen mod Lyon kunne vi ikke stille noget op. Lyon vandt fortjent med 2-1. Vi spillede ikke en god kamp.

I pokalturneringen er vi i kvartfinalen hvor Metz venter.