Jeg har solgt Bafetimbi Gomis til Livorno fra Italien. Jeg fik 75 mio kr. + 20% af næste salg. Han har aldrig rigtig slået til her i Paris, så det var en god handel for os. Vi gav jo ikke noget for ham da han kom til klubben for blot et år siden. Han skifter til Livorno den 1. juli 2011 når transfervinduet åbner igen.

Der er et ungt talent fra Brasilien på vej til klubben. Det er offensivspilleren Leonardo, som kommer fra Flamengo. Han kommer til klubben til sommer. Det er et kæmpetalent som jeg venter mig en hel del af. Han kostede os 2,5 mio kr.

Desuden er Miguel Angel Fraga også på vej væk. Bestyrelsesformanden kunne desværre ikke modstå et tilbud fra Lazio på 117 mio kr. + 30% af næste salg. Han skifter også den 1. juli 2011. Det er et salg jeg er utilfreds med, da Lazio tidligere har budt 134 mio for ham. Jeg er helt sikker på at vi kunne have solgt ham for mere end de 117 mio, som min formand accepterede.

Når det så er sagt, har bestyrelsen udtalt, at de er tilfredse med at jeg har fået styr på udgifterne, men at min forsigtighed ikke skal hindre at der kommer klassespillere til klubben. Jo tak, men så skulle formanden jo ikke acceptere et så "lavt" bud på Fraga, når jeg kunne have fået mere for ham for mindre end et halvt år siden. Men jeg håber da at bestyrelsen, med den udtalelse, giver mig et stort transferbudget til næste sæson - nu må vi se...

Vi skulle have hjemmebane i første kampe. Jeg havde håbet på udbane, men sådan skulle det ikke gå.

1-0 Toto Tamuz (48)
2-0 Alejandro Alonso (87)
3-0 Toto Tamuz (90)
MOM: Toto Tamuz
Drengene spiller en fremragende kamp! Vi kæmper en hård kamp i første halvleg, og holder Roma fra at score. Heldigvis får vi selv scoret i starten af anden halvleg. Vi har mange chancer i kampen, men det er først til sidst i kampen, da Roma satser på en udligning, at vi scorer vores 2. og 3. mål. Vi vinder 3-0 og det er et godt resultat inden returopgøret i Rom. Francia bliver desværre skadet i kampen, og er ude for resten af sæsonen.

2-8 Henri Saivet (90)

Vi er i finalen! Det er helt utroligt at vi banker Roma på udebane med hele 8-2! Jeg havde håbert på at vi evt. kunne klare os videre med et smalt nederlag, men drengene spiller det bedste jeg endnu har set i denne sæson. De viste at de bare VILLE i finalen. Jeg er meget imponeret af spillet i dag.

9. minut: Vi har hjørnespark i højre side, og Alonso lægger bolden lige ind i panden på Vidal
13. minut: Igen hjørnespark. Denne gang i venstre side. Alonso tager det igen, og lægger igen bolden i det lille felt, hvor Vidal regerer. 0-2.
23. minut: Le Tallec lægger bolden ud på fløjen til Srna, som er taget til nåde igen efter de to selvmål i kvartfinalen. Srna lægger bolden ind over, hvor Saivet opfanger den - han tager et træk uden om en forsvarer, og scorer til 0-3.
39. minut: Vi har frispark lige uden for feltet. Zola triller bolden videre til Emana, som skyder første gang. Bolden ryger op i trekanten til 0-4.
53. minut: Alonso tager igen et hjørnespark, og rammer igen Vidal i panden. Han header bolden i mål til 0-5. Det er målet der sikrer ham et hattrick.
57. minut. Nu er det Romas tur til at score på hjørnespark. Cichinho lægger bolden ind til indskiftede Vucinic, som header bolden i mål. 1-5.
67. minut: Zola finder Alonso på fløjen. Han dribler forbi Andreolli og lægger bolden videre til Tamuz, som skyder hårdt og fladt. Bolden ryger i mål ved nærmeste stolpe til 1-6.
75. minut: Roma har indkast langt oppe på vores banehalvdel. Den bliver kastet ind til Vucinic, som tager et træk rundt om Schwechlen, og scorer sit og Roma's 2. mål. 2-6.
88. minut: En Roma-forsvarer nedlægger Tamuz i det lille felt, dommeren dommer straffe. Le Tallec er sikker på pletten og øger til 2-7.
90. minut: Vi har igen hjørnespark. Denne gang er det Srna som tager det. Han finder en helt fri Saivet i det lille felt, som header bolden ind til slutresultatet 2-8.

Roma er i den grad spillet ned under græstæppet. Det vækker minder om en gang i CHL-turneringen hvor de tabte stort til Manchester United.

Arturo Vidal

Vi skal møde Barcelona i finalen. De slog Milan ud i den anden semifinale. Finalen skal spilles den 18. maj på Estadio do Dragão i Porto. Det skal blive spændende at se om vi igen kan overraske Barcelona.