fredag den 24. april 2009

En blog om Paris FC - 28. del. Sæsonafslutningen

Juni 2011

Det har været en fantastisk sæson for Paris FC. Vi kom i semifinalen i Pokalturneringen og vi vandt Uefa-cuppen med en fortjent sejr over Barcelona. Nu har vi så chancen for at blive franske mestre. Det kræver en sejr på udebane på den allersidste spilledag. Inden kampen samler Arturo Vidal tropperne og opildner truppen og kræver en kæmpe indsats så vi kan vinde mesterskabet.

Le Mans - Paris FC

Vi er nervøse i starten af kampen. Den store betydning spiller ind, og gør at Le Mans har flere store tilbud i de første 10 minutter, men Bailly i målet redder os fra at komme bagud. Heldigvis scorer Vidal endnu en gang på høvedstød efter hjørnespark og bringer os foran 1-0. Det giver lidt mere ro på nerverne, men alligevel har Le Mans stadig en del chancer for at udligne, men Bailly vælger at spille en stor kamp i målet. Le Mans får bolden i nettet lige inden pausefløjtet, men heldigvis vinker linievogteren for off-side. Det så lidt tvivlsom ud, men jeg skal ikke klage. Spillerne fra Le Mans er derimod meget utilfredse med afgørelsen, og det er lidt uforståeligt at der ikke er nogen af dem, som får et gult kort for at brokke sig. Toto Tamuz bliver skiftet ind da der mangler 10 minutter, og han øger føringen kort efter. I overtiden får Le Mans en trøstmål. Vi vinder kampen og mesterskabet. Sikke en triumf.

Le Mans UC 72 - Paris FC 1-2
0-1 Arturo Vidal (15)
0-2 Toto Tamuz (81)
1-2 Mamadou Samassa (90)
MOM: Logan Bailly

Som sagt har det været en fantastisk og en spændende sæson for os. Mesterskabet kom i hus på allersidste spilledag.

Vi fik 3 spillere på årets hold. Det blev Vidal, Srna og Le Tallec. Desuden kom Nené også på årets hold. Nené skifter jo til os på fri transfer den 1. juli 2011. Ham glæder jeg mig til at få på holdet.

Vidal blev kåret til Årets spiller, og til Årets mest lovende spiller.

Både vores reservehold og vores U18 hold vandt ligaen.

Udover Nené har vi også skrevet kontrakt med Jean II Makoun på en fri transfer. Han udtalte at det var udsigten til at spille i Champions League som lokkede ham til Paris. Han skifter også hertil den 1. juli 2011.

Bestyrelsen har været fremme og udtale, at de forventer at vi vinder ligaen igen næste år. Det er måske lige lovligt optimistisk, men jeg håber at de får ret. Til hjælp for at vinde ligaen vil de stille 175 mio kr. til rådighed til spillerindkøb. Desuden forhøjer de lønbudgetttet fra nuværende 6,1 mio kr. pr. måned til 12 mio kr. Jeg glæder mig til at se, om jeg kan lokke et par stjernespillere til klubben.