torsdag den 23. april 2009

En blog om Paris FC - 27. del.


24. maj 2011

Så nærmer slutningen på sæsonen sig. I næstsidste runde vandt vi hjemme med 2-0 over Caen.

Paris FC - Stade de Caen 2-0
1-0 Arturo Vidal (21)
2-0 Arturo Vidal (45)
MOM: Arturo Vidal
Vidal scorede begge sine mål efter hjørnespark. Han er KONGEN i luftrummet, og jeg tror det bliver svært at holde ham i Paris. Inter har vist interesse for ham, og jeg er bange for, hvis de kommer med et tilbud, at han så ikke vil blive her i klubben. Vidal har scoret 6 mål i de sidste fem kampe, og er nu oppe på imponerende 37 sæsonscoringer.

Der er nu kun en enkelt kamp tilbage i ligaen. Sidste hele runde i Ligue 1 er nu spillet og resultaterne fra rudens kampe gør at vi stadig ligger på 3. pladsen. Ligaens nr. 1 Lyon slog hjemme Paris SG med 3-0, mens rækkens nr. 2 Bordeaux vandt 2-1 hjemme over Lorient. Dermed mangler vi 3 point op til Lyon. Vi har en bedre målscore, men jeg er lidt i tvivl om man vægter målscore eller indbyrdes kamp. De to kampe mod Lyon i denne sæson er endt med en sejr på 1-0 til Lyon, og et uafgjort resultat på 1-1, så dermed er Lyon bedre end os, hvis det er indbyrdes opgør, som tæller.

Efter lidt granskning af reglerne, er jeg kommet frem til at det først er målforskellen, derefter antal mål der er scoret og til sidst indbyrdes opgør. Så vi har stadig chancen for at snuppe mesterskabet på allersidste spilledag. Det kræver 3 point i ude kampen mod Le Mans, som ligger på 13. pladsen.
Regler: http://i40.tinypic.com/34raqyu.jpg

Stillingen i Ligue 1 inden sidste kamp: http://i43.tinypic.com/2yx1xc0.jpg


Ingen kommentarer:

Send en kommentar