torsdag den 16. april 2009

En blog om Paris FC - 25. del.

17. maj 2011

Tilbage i ligaen skulle vi, efter den flotte sejr over Roma, møde Sochaux på hjemmebanen Stade de Charlety.

Ligue 1:

Paris FC - FC Sochaux 3-0
1-0 Damien Le Tallec (21)
2-0 Toto Tamuz (52)
3-0 Toto Tamuz (82)
MOM: Toto Tamuz
Det blev en meget lige kamp, forstået på den måde, at begge hold havde bolden lige meget, dog med en overvægt af målchancer til os. Logan Bailly stod en rigtig god kamp i buret, og holdt Sochaux fra at score, mens vi havde held til at putte 3 bolde i kassen. 3 vigtige point på kontoen luner altid.

Pokalturneringen, Semifinale:

AS Nancy-Lorraine - Paris FC 2-1
0-1 Arturo Vidal (29)
1-1 Joél Sami (79)
1-2 Sébastian Puygrenier (str 97)
MOM: Gennaro Bracigliano, (Keeper hos Nancy)
Vi er ude af Pokalturneringen. Nancy's keeper vælger desværre denne dag til at stå en pragtkamp. Vi kommer ellers foran 1-0 efter en halv times spil. Endnu engang er det Vidal's evner i hovedspillet, som gør at vi tager føringen. Som sædvanligt er det Alonso som tager et hjørnespark, og finder Vidal i det lille felt. Derefter har vi alt spillet, men vi kan ikke passere deres keeper, og få det ekstra mål som kunne lukke kampen. I stedet er det Nancy's tur til at score på hjørnespark. Det er garderhøje Joél Sami som hopper højere end Rochela, og udligner til 1-1. Det bliver også resultatet af den ordinære spilletid. I den forlængede spilletid skubber Srna til Puygrenier i feltet, og dommeren dømmer straffe! Puygrenier tager det selv, og scorer sikkert til slutresultatet 1-2.

Jeg er ved at være ret træt af Srna's mange fejltagelser. Han er ellers en rigtig god spiller, men han har haft en ret uheldig sæsonstart her hos os, med flere selvmål og andre dumme fejl.

Pokalfinalen bliver et opgør mellem Lyon og Nancy.

MOM: Youssouf Hadji, Nancy
Vi skal igen møde Nancy, denne gang på udebane. Vi kommer igen foran ved Vidal, og igen på hovedstød efter hjørnespark. Desværre får Nancy udlignet lige inden pausen, og kommer også foran lige efter pausen. Heldigvis får vi hentet dem igen, og med et mål af Srna langt inde i overtiden får vi skrabt det ene point ind på kontoen. Srna spiller en god kamp, og får med målet lidt spillemæssig kredit igen.

Paris FC - ES Troyes 4-0
1-0 Junior Drame (2)
2-0 Damien Le Tallec (str 16)
3-0 Arturo Vidal (40)
4-0 David Rochela (44)
MOM: Arturo Vidal
En sikker sejr over rækkens nr. 15. Junior Drame får chancen fra start for første gang i denne sæson, og han behøver kun 2 minuter til at få bolden i kassen. Vi kører den sikkert hjem, og kampen er allerede afgjort inden pausen. En god sejr at få inden finalen i Uefa-cuppen. Det kan ikke undgå at give spillerne lidt selvtillid inden mødet med Barcelonas verdensstjerner.

Vi ligger nr. 3 og er kun 3 point efter Lyon, som fører rækken. Vi har dog en kamp færre.

Kampprogrammet inden den sidste afgørende fase er således:

Vi mangler at møde Caen hjemme og Le Mans ude. Caen ligger nr. 13 og Le Mans ligger nr. 16, så det er et overkommeligt slutprogram. Det skulle helst give to sejre til os.

Lyon, som ligger nr. 1 mangler hjemme at møde Paris SG, som ligger nr. 4

Bordeaux ligger nr. 2, og tager imod Lorient, som ligger nr. 7.

Det tegner til at blive en spændende afslutning i kampen om mesterskabet. Inden sæsonstarten havde jeg havde ikke troet, at vi ville være med helt fremme i kampen om titlen.

Men først har vi lige en finale i Uefacuppen mod Barcelona som skal overståes :o)