Uefa-cup, kvartfinale, første kamp:

Sevilla - Paris FC 1-0
1-0 Frederico Fazio (90)
MOM: Frederico Fazio, Sevilla
Øv - sikke et ærgeligt nederlag. Vi vader i chancer men kan ikke score, og til allersidst scorer Sevilla sejrsmålet efter et hjørnespark. Det er bare utrolig ærgeligt. Der er bare spillet 4 minutter da Trecarichi saksesparker bolden lige over overliggeren. Efter 33 minutter har Le Tallec en stor chance men skyder forbi. Kort inde i anden halvleg er Trecarichi på spil igen. Han tager et par træk uden for feltet og sender bolden på overliggeren. Sevilla har en stor chance efter 70 minutter, men heldigvis redder Vidal på stregen. I overtiden har Emana en stor chance, men Ochoa i Sevilla-målet redder. Så scorer Sevilla desværre på hjørnespark lige efter. På kampens allersidste chance stiger Vidal til vejrs, men header desværre på stolpen. Sevilla vinder lidt ufortjent.

MOM: Damien Le Tallec
Hold da op - sikke en kamp! Vi er videre til semifinalen! Vi spiller helt forrygende.
13. minut: Le Tallec forsøger sig udefra - Sevillas målmand Ochoa halvklarer og bolden ryger ud til Trecarichi, som spiller bolden hen til en helt fri Tamuz, som scorer til 1-0.
17. minut: Trecarichi scorer direkte på frispark - bolden sidder helt oppe i trekanten, uden chance for målmanden. 2-0.
31. minut: Srna laver et af sine efterhånden mange selvmål. Det er Keita som forsøger udefra, og skuddet rammer Srna og snyder Bailly i målet. 2-1
34. minut: Sevilla har hjørnespark, bolden kommer ind over, Fazio header og Srna rammer bolden forkert, og sender bolden i nettet. Sevilla har udlignet. 2-2. Srna bliver herefter udskiftet med Emana.
36. minut: Saivet giver bolden op efter Sevillas scoring, han sender bolden tilbage til Rochela, som lægger en god aflevering til Francia. Han tager et par træk op af højrekanten, lægger en perfekt aflevering til Le Tallec, som scorer til 3-2. Så enkelt kan det gøres. Sevilla er dog på dette tidspunkt videre på reglen om udebanemål.
45. minut: Emana dribler rundt på midtbanen, finder Zola med en aflevering i dybden. Zola lægger bolden over i det lange hjørne, og øger til 4-2. Dejligt med det mål lige inden pausen.
62. minut. Gomis er lige skiftet ind i stedet for en småskadet Saivet. Vi har frispark lige uden for feltet. Zola skyder, bolden rammer en spiller i muren, og ryger hen til Gomis. Han scorer på sin allerførste boldberøring i kampen. 5-2.
65. minut. Vi har hjørnespark i højre side. Trecarichi lægger bolden ind i det lille felt, hvor Vidal, som så mange gange før, header bolden i mål. Vi fører 6-2. Jeg kan dårligt tro mine egne øjne.
Vi scorer alle kampens 8 mål, og er videre til semifinalen, hvor vi skal møde Roma.