fredag den 27. marts 2009

En blog om Paris FC - 21. del.

1. feb. 2011

Nu hvor transfervinduet er lukket, kommer der her en oversigt over køb og salg af spillere.

En enkelt spiller har forladt os, og tre nye er kommet til. Desuden er Vincent Acapendié lejet ud til belgiske Standard for resten af sæsonen. Standard mener at han vil kunne forstærke deres 1. hold, og hvis han får spilletid der, er det et godt skifte for ham og for os.

Transfers ud >>>
Bolívar solgt til Lyon for 30 mio kr.

Transfers ind <<<
Logan Bailly fra Standard, 30 mio kr.
Matías Cahais fra Panathinaikos, 60 mio kr.
Nenê fra Monaco, fri transfer
Carlos Mata fra Benfica de Luanda, 700.000 kr.

Bailly er målmand, og kommer til at kæmpe med Fraga om pladsen i målet. Fraga har lukket lidt for mange mål ind efter min mening. Fraga er stadig meget ung, og der vil Bailly med sin større rutine og lidt flere år på bagen kunne medvirke til ro i forsvaret.
Matías Cahais er forsvarer, og er hentet til klubben som en forstækning. Jeg regner med at han kommer til at kæmpe med Leo Schwechlen om en plads i centerforsvaret. Vidal og Rochela er sikre startere. Så må vi se hvor længe jeg kan holde på Rochela, som er meget efterspurgt blandt de helt store klubber i Europa.
Nenê kunne ikke blive enig med Monaco om en forlængelse af kontrakten, så jeg kom med et tilbud til ham. Heldigvis accepterede han, og skifter til os til sommer. Jeg har haft ham i kikkerten i et godt stykke tid nu.
Carlos Mata er et ungt angrebstalent som kommer på reserveholdet, men han har potentialet til at kunne komme på 1. holdet med tiden.

Jeg har desuden modtaget et bud fra Lazio på 134 mio for Fraga. Dette tilbud var for godt til at afvise, så det accepterede jeg. Men Fraga og Lazio nåede ikke at blive enige om en kontrakt, så handlen gik i vasken. Men måske vender de tilbage senere på sæsonen.

Cahais: http://i43.tinypic.com/535ijr.jpg
Mata: http://i44.tinypic.com/d73ba.jpg
Nenê: http://i42.tinypic.com/ibeuc9.jpg

Så kom vi i gang igen efter den korte vinterpause. Første kamp er i Pokalturneringen, som vi træder ind i nu.

Pokalturneringen 9. runde

Paris FC - St. Etienne 3-1
1-0 Arturo Vidal (14)
2-0 Damien Le Tallec (25)
3-0 Damien Le Tallec (29)
3-1 Freddy Guarin (73)
MOM: Damien Le Tallec
Logan Bailly fik debut i denne kamp, og han stod en rigtig god kamp. Han havde flere gode redninger, og St. Etienne's mål blev scoret på et direkte frispark. Vi er videre til 10. runde, hvor vi trak Nantes.

Ligue 1:

Toulouse FC - Paris FC 0-3
0-1 Arturo Vidal (12)
0-2 Arturo Vidal (45)
0-3 Henri Saivet (65)
MOM: Arturo Vidal
Første kamp i ligaen starte med at vi holder buret rent. Det er jeg meget glad for. Bailly står igen en rigtig god kamp. Emmanuel Osei bliver skadet i kampen, og er ude i trer - fire uger. Heldigvis har vi en fuldgod erstatning i Distel Zola.

Paris FC - Nantes 5-1
0-1 Razak Boukari (34)
1-1 Distel Zola (47)
2-1 Damien Le Tallec (55)
3-1 Damien Le Tallec (68)
4-1 Junior Dramé (73)
5-1 Juan Pablo Francia (86)
MOM: Damien Le Tallec
Nantes starter godt, og har to gode angreb i starten af kampen. De scorer på det ene af dem, og spiller faktisk en god første halvleg. Men vi tager revance i anden halvleg, hvor vi dominerer fuldstændigt, og laver et flot comeback. Bailly redder et straffespark i de sidste minutter.

Ligacuppen, kvartfinale:

Bordeaux - Paris FC 1-2
1-0 David Bellion (43)
1-1 Henri Saivet (47)
1-2 Damien Le Tallec (90+5)
MOM: Damien Le Tallec
Sikke en kamp! Vi har masser af chancer, men brænder og brænder... Så får Bordeau et hjørnespark, og David Bellion hopper højere end Rochela, og header bolden ind til en højst ufortjent føring. Heldigvis udligner Saivet lige efter pausen, og vi presser på for at få føringen. Vi brænder igen en masse chancer i anden halvleg, men da jeg tror vi skal ud i forlænget spilletid, dukker Le Tallec op og sender os videre til semifinalen. Han scorer på kampens absolut sidste spark, da der er spillet 5 minutter over tiden.

Ligue 1:

AS Monaco - Paris FC 2-4
1-0 Cédric Mongongu (2)
1-1 Henri Saivet (14)
1-2 Francis Dikoh, selvmål (29)
1-3 Toto Tamuz (63)
1-4 Juan Pablo Francia
2-4 Arturo Vidal, selvmål (90)
MOM: Toto Tamuz
Monaco shock-starter og scorer allerede efter 2 minutter. Bailly parerer et skud, men bolden ryger i spil igen, rammer en forsvarer på benet, og ryger hen til Mongongu som har let ved at score. Vi kommer dog godt igen, og styrer spillet. Så betyder det mindre at Vidal kommer til at lave selvmål til sidst. Dejlige 3 point på kontoen.

Paris FC - Paris SG 3-0
1-0 Toto Tamuz (44)
2-0 Darijo Srna (59)
3-0 Arturo Vidal (74)
MOM: Arturo Vidal
Endnu et lokalopgør mod arvefjenderne. Denne gang heldigvis med os som vinder. Vi styrer kampen og holder Paris SG fra fadet. Vidal og Bailly spiller fremragende i dag. Fansene jubler over sejren. Hele 24981 tilskuere var mødt op.

Lille - Paris FC 1-3
0-1 Damien Le Tallec (17)
0-2 Toto Tamuz (33)
0-3 Léo Schwechlen (389
1-3 Kévin Mirallas (43)
MOM: Damien Le Tallec
Denne kamp er afgjort allerede i første halvleg. Matías Cahais får sin debut i denne kamp, da han bliver skiftet ind efter 66 minutter. Endnu engang får vi 3 point til samlingen. Vi har vundet samtlige kampe i januar måned. Det har været en fantastisk god måned for os. Le Tallec bliver igen Man of the match.

De gode resultater i januar måned har bragt os op på førstepladsen.

Stillingen i Ligue 1: http://i41.tinypic.com/292qno5.jpg



Ingen kommentarer:

Send en kommentar