søndag den 22. marts 2009

En blog om Paris FC - 19. del.



13. okt. 2010

Så er vi klar til sæsonstarten. Denne sæson skulle meget gerne vise, at vi kan forbedre vores placering fra sidste år, og at vi lukker bedre af i forsvaret. Jeg håber også at mine unge spillere har fået den smule mere rutine, som kan hjælpe til med at holde nullet i nogle flere kampe. Vi lukkede jo hele 65 mål ind i sidste sæson, og det skal helt klart forbedres i år. I denne sæson vil vores taktik som udgangspunkt vore en 4-4-2 opstilling.

Dennis Cagara er solgt videre fra Strasbourg til St. Etienne, og vi har derfor modtaget 4,25 mio på grund af en videresalgsklausul.

Ligue 1:

Caen - Paris FC 1-2
1-0 David Gigliotti (35)
1-1 Bafetimbi Gomis (39)
1-2 Arturo Vidal (90)
MOM: Miguel Angel Fraga
Vi stiller op med tre debutanter i denne kamp, og det er dejligt at Gomis og Vidal scorer i deres debutkamp. Darijo Srna spiller også godt i dag. Det tegner godt for den kommende sæson. Fraga i målet spiller en stor kamp.

Paris FC - Toulouse 2-0
1-0 Damien Le Tallec (23)
2-0 Damien Le Tallec (43)
MOM: Damien Le Tallec
Vi får de tre point i dag. Toulouse har ellers bolden i 61% af tiden, men det er os der scorer målene. Vi har også flest afslutninger, så det er retfærdigt nok at vi vinder. Le Tallec er som altid skarp foran kassen.

FC Nantes - Paris FC 1-2
0-1 David Rochela (16)
0-2 Bafetimbi Gomis (63)
1-2 Guillaume Moullec (81)
MOM: Bafetimbi Gomis
Sikke en start på sæsonen - ni point i de første tre kampe. Det er helt fantastisk. Drengene får også lukket rimelig godt af i forsvaret.

Paris FC - Monaco FC 5-2
0-1 Nenè (14)
1-1 Damien Le Tallec (str 16)
2-1 Arturo Vidal (20)
2-2 Nenè (26)
3-2 Damien Le Tallec (27)
4-2 Arturo Vidal (34)
5-2 Arturo Vidal (62)
MOM: Arturo Vidal
Vi møder nyoprykkede Monaco, og er måske ikke helt koncentrerede fra starten. Vi kommer i hvert falt hurtigt bagud, men Le Tallec udligner hurtigt. Nenè er en rigtig god spiller, som jeg har haft kig på et stykke tid nu. Han scorer to gange i mod os, hvilket er med til at gøre mig endnu mere interesseret i ham. Vidal scorer hattrick. En fantastisk præstation, når man tænker på at han er forsvarsspiller. Han er helt suveræn i hovedspillet, og alle tre mål falder efter hjørnespark.

Paris Saint-Germain - Paris FC 2-1
1-0 Younousse Sankharé (26)
2-0 Marco Boriello (61)
2-1 Henri Saivet (64)
MOM: Mickael Landreau (Paris SG)
Det store lokalopgør mod de forsvarende mestre ender med et nederlag. Vi har godt nok bolden mest, og har også flest målchancer, men vi er ikke skarpe nok. Distel Zola forærer bolden til Sankharé, som ikke har nogen problemer med at score til 1-0. Landreau står en god kamp i målet for Paris SG.

Paris FC - Lille 4-2
0-1 Kévin Miallas (9)
1-1 Damien Le Tallec (29)
1-2 Maor Bozaglo (53)
2-2 Henri Saivet (59)
3-2 Lucas Trecarichi (76)
4-2 Damien Le Tallec (90)
MOM: Damien Le Tallec
Vi lukker igen to mål ind. Vi vinder jo kampen, men det irriterer mig at vi lukker to lette mål ind. Gomis spiller en sløj kamp, og bliver skiftet ud efter 55 minutter med Saivet. Han behøver kun et par minutter på banen, så har han udlignet til 2-2.

Lyon - Paris FC 1-0
1-0 Sidney Govou (23)
MOM: Diego Cavalieri
Et ærgerligt nederlag, hvor vi styrer kampen, men Cavalieri i Lyon's mål står en brandkamp.

Paris FC - Rennes 0-1
0-1 Jimmy Briand (13)
MOM: Jimmy Briand
Endnu et ærgeligt nederlag, og endda på hjemmebane. Rennes har alt spillet, og vi har nok at gøre med at forsvare os. Bolivar sætter Rennes i gang med en skidt tilbagelægning, som Briand opsnapper. Han har let ved at score kampens eneste mål.

Marseille - Paris FC 1-1
0-1 Damien Le Tallec (24)
1-1 Mamadou Niang (66)
MOM: Miguel Angel Fraga
Vi får kun det ene point. Lige efter kampen er jeg ærgelig over at vi ikke vinder den kamp. Marseille får Lugano udvist efter 70 minutter, men vi formår ikke at få det sidste afgørende mål. Men egentlig er resultatet vel fair nok.


Vi skal nu spille vores første internationale kamp i lang lang tid. Vi glæder os som små børn, selv om vi skal på en rigtig lang rejse for at spille kampen. Vi skal til Rusland, og møde Zenit St. Petersburg. Til denne kamp vil vi forsøge om vi kan overraske Zenit. Jeg ved at de har haft nogle folk på stadion til de sidste par kampe, og derfor vælger jeg at stille op i vores gamle 3-4-1-2 formation.

UEFA-Cup:

Zenit St. Petersburg - Paris FC 0-2
0-1 Damien Le Tallec (65)
0-2 Bafetimbi Gomis (68)
MOM: Damien Le Tallec
En rigtig god indsats af drengene. Vi holder nullet, og får en meget vigtig udesejr. Det er en rigtig god udgangsposition inden næste og afgørende kamp. Drengene er glade efter kampen.



Ligue 1:

Paris FC - Le Mans 2-0
1-0 Damien Le Tallec (52)
2-0 Bafetimbi Gomis (58)
MOM: Bafetimbi Gomis
Endnu en kamp hvor vi holder nullet. Vi spiller faktisk en flot kamp, og får fortjent de tre point.


Ligacuppen:

Vi skal igen mød Le Mans. Denne gang i Ligacuppens 3. runde.

Paris FC - Le Mans 3-2
0-1 Gervinho (16)
1-1 Bafetimbi Gomis (20)
2-1 Bolivar (45)
3-1 Juan Angel Francia (56)
3-2 William Edjenguele (63)
MOM: Juan Angel Francia
Le Mans overrasker os lidt i denne kamp. De er langt mere opsat til denne kamp end sidste gang vi mødte dem. Vi er videre til 4. runde.


Ligue 1:

Paris FC - AJ Auxerre 2-0
1-0 David Rochela (15)
2-0 Bafetimbi Gomis (47)
MOM: David Rochela
Til denne kamp må vi undvære både Le Tallec og Vidal, da de er småskadede. Men vi klarer os uden, og vinder sikkert 2-0.


UEFA-Cup:

Returopgøret i Uefa-cuppen.

Paris FC - Zenit St. Petersburg
0-1 Andrey Arshavin (28)
1-1 David Rochela (54)
MOM: Vyacheslav Malafeev
Vi er videre til gruppespillet! Zenit er presset i bund. Vi har alt spillet, og skulle vel have vundet. Vi brænder dog en del chancer, men deres målmand Malafeev står godt i målet.


Vilde fans efter kampen

Vi har fået en hård lodtrækning, hvor vi skal møde Barcelona, Everton, Ajax og Levski.

Kampprogrammet er sådan at vi starter hjemme mod Levski, ude mod Ajax, hjemme mod Barcelona og til sidst ude mod Everton. Det bliver ikke nemt at komme mellem de tre hold som går videre, men jeg håber på at vi kan vinde over Levski og måske over Ajax.

Uefa-cup grupperne: http://i44.tinypic.com/o50rgj.jpg


Jeg har modtaget et bud fra Paris SG på 136 mio kr. for David Rochela. Min unge centerforsvarer er meget efterspurgt, og det er da også et tilbud, som næsten er for godt til at afslå, men også kun næsten. Jeg håber på at jeg kan få endnu mere for ham senere. Desuden vil jeg heller ikke sælge til rivalerne.

Stillingen i Ligue 1 lige nu: http://i40.tinypic.com/2mgtu0n.jpg


Ingen kommentarer:

Send en kommentar