fredag den 13. marts 2009

En blog om Paris FC - 16. del.

1. apr. 2010

Vi har spillet en del kampe siden sidste update. Det er gået både godt og skidt. I ligaen er vi dumpet ned på 7. pladsen. Dette er dog en godkendt placering i vores første sæson i den bedste række. Det går rigtig godt i de to pokalturneringer, men mere om det senere.

1-1 David Rochela (sm 90)
Vi lider et rigtig ærgeligt nederlag i denne kamp, sådan føles det i hvert fald - som et nederlag. Metz redder det ene point langt inde i overtiden på et dumt selvmål af Rochela. Det var nærmest deres eneste chance i kampen, mens vi bare brænder den ene chance efter den anden.
MOM er igen Toto Tamuz

FC Lorient - Paris FC 2-2
1-0 Abdoulaye Baldé (35)
1-1 Lucas Trecarichi (88)
2-1 Èverton Santos (90)
2-2 Gabriel Romano (90)
Sikke en afslutning... En meget lige kamp, som jeg på forhånd havde ventet at vi ville vinde uden det store besvær, men Lorient presser os godt tilbage. De tilskuere som smuttede inden slutfløjtet gik glip af noget! 3 mål i de allersidste minutter. Gabriel Romano bliver skiftet ind sidst i kampen, og scorer sit første ligamål. Han er et ungt talent, som efterhånden banker på til førsteholdet.

Paris FC - Lyon 3-2
0-1 Hatem Ben Arfa (6)
1-1 Damien Le Tallec (14)
1-2 Giampaolo Pazzini (16)
2-2 Damien Le Tallec (26)
3-2 Damien Le Tallec (60)
Vi slår selveste Lyon! En fantastisk kamp af vores unge drenge, og af Le Tallec i særdeleshed. Han scorer sæsonens andet hattrick. Efter kampen er medierne fremme med de helt store roser til Le Tallec, og det er fortjent. Han er konstant farlig foran målet.

AJ Auxerre - Paris FC 1-1
0-1 Lucas Trecarichi (26)
1-1 Lynel Kitambala (87)
Der er ikke så meget at sige om den kamp. Det blev en kedelig affære, hvor ingen af holdene kan få spillet til at køre. Jeg ærger mig dog over at vi ikke snupper alle 3 point, når vi nu førte så langt hen i kampen.

Paris FC - Bordeaux 2-2
1-0 Steven Thicot (21)
1-1 Habib Bellaïd (45)
2-1 Alejandro Alonso (55)
2-2 Gabriel Obertan (60)
Igen et ærgeligt pointtab. Vi skulle have vundet den kamp, men kan ikke score på vores mange chancer. MOM er Alonso, som smækker det ene indlæg efter det andet, indover til Le Tallec og Toto Tamuz, som dog brænder på det skammeligste.

RC Strasbourg - Paris FC 3-0
1-0 Miku (7)
2-0 Juan Roman Riquelme (str 25)
3-0 Miku (69)
Jeg ved ikke hvad der går galt for drengene her. Vi bliver spillet ud af banen. Vi kommer os aldrig over Bordeaux's shockstart. Distel Zola dummer sig for gud ved hvilken gang, og begår et at sine mange straffe. Riquelme scorer sikkert.

Vi ligger nu nr. 7 i ligaen efter 31 kampe.

1-3 Steven Thicot (90)
Vi vinder en sikker sejr over Dijon, som spiller i den 3. bedste række. Le Tallec scorer allerede efter 48 sekunder, og det kommer Dijon sig aldrig over. Vi er videre til Kvartfinalen, hvor vi kommer til at møde en noget sværere modstander. Vi trak Marseille, som ligger nr. 3 i ligaen.

Kampe i Ligacuppen:
Semifinale - 23. feb. 2010:
Paris FC - FC Lorient 2-0
1-0 Damien Le Tallec (80)
2-0 Damien Le Tallec (90)
En meget tæt kamp, som vi heldigvis vinder. Le Tallec afgør det hele til sidst i kampen, og scorer to mål på de sidste 10 minutter. Vi er i finalen, hvor Toulouse venter.

1-3 Toto Tamuz (76)
Kampen starter godt for os. Efter bare to minutter dribler Le Tallec rundt i feltet, og bliver nedlagt - dommeren dømmer straffe. Le Tallec tager det selv, og scorer til 1-0. Inden kampen havde jeg bedt mine forsvarsspillere om at passe på Elmander. Men han er svær at holde, og han kan udligne til 1-1 efter en times spil. Heldigvis er Tamuz i hopla i dag, og med to hurtige scoringer afgør han kampen. Vi har vundet pokalen. Jeg er stolt af mine unge drenge, og de får masser af ros efter kampen.