mandag den 25. maj 2009

En blog om Paris FC - 36. del.

7. marts 2012

Det går stadig godt for Paris FC. Vi er videre til 11. runde i Pokalturneringen ved sejre over Istres, FC Metz. I næste kamp venter Calais, som spiller i National-ligaen, som er det der svarer til 3. division.
I Ligacuppen er vi i finalen hvor Lille fra Ligue 2 venter. Kvartfinalen blev vundet over Lyon, og i semifinalen vandt vi over lokalrivalerne fra Paris SG.
1. knockout runde i Champions League er overstået. Vi mødte Tottenham, og vi gik videre med samlet 5-4.

MOM: Alejandro Alonso
Denne kamp blev brugt til at give en del af reserverne spilletid. Oier Olazabal fik tjansen i målet, mens Steven Thicot, Alonso og Herbert Yeboah fik kamptræning. Det blev en sikker sejr, og Alonso fik vist at han ikke har glemt det gode spil.

Paris FC - Metz 3-0
1-0 Damien Le Tallec (str 38)
2-0 Paul Baysse, selvmål (76)
3-0 Damien Le Tallec (90)
MOM: Damien Le Tallec
I 10. runde i Pokalturneringen kom Metz på besøg, og de bød ikke på meget modstand. De fik Prince Oniangue udvist efter 60 minutter, og havde kun et enkelt skud på mål.

MOM: Matías Fernández
Vi går videre til semifinalen efter en svær udekamp mod Lyon. Vi kommer ellers foran 2-0, og spiller rigtig godt i første halvleg. I anden halvleg er det som om vi får gummiben, og Lyon udligner efter et par gode mål. I den forlængede spilletid er der dog ingen tvivl om sejren. Angriberen Toto Tamuz lukker og slukker med et af sine sjældne mål.

Paris FC - Paris SG 1-0 Semifinalen
1-0 Léo Schwechlen (18)
MOM: Logan Bailly
Endnu et lokalopgør og arvefjende opgør. Vi scorer tidligt i kampen, og holder føringen kampen ud, selvom PSG presser på for at udligne. Bailly står igen en rigtig god kamp.

2-2 Bernard Mendy (82)
Endnu et spændende lokalderby, hvor vi har alt spillet i første halvleg, mens PSG har det i 2. halvleg. Bailly redder det ene point for os, og står en fremragende kamp.

MOM: Jérémy Ménez, Lyon
Vi får vores første nederlag i ligaen. Lyon spiller godt i denne kamp, hvor vi hver gang får udlignet Lyon's føring. De er dog meget heldige med at dommeren ikke dømmer offside på et af deres mål. Vi kan ikke få bolden ind til sidst, selvom vi presser og presser. En fortjent sejr til Lyon. Vi vinder dog skudstatistikken med 22-12. Efter kampen er jeg nødt til at kritisere dommeren. Det er helt utilgiveligt at han ikke dømmer offside ved deres første mål. TV-billederne viser helt tydeligt at Ménez er offside. Forbundet er tavse ovenpå kritikken. De kan vist også se det urimelige i afgørelsen. http://i39.tinypic.com/10cuvtc.jpg

6-0 Steven Thicot (90)
Yury Zhirkov blev desværre skadet i storsejren over Valenciennes. Han er ude med en brækket arm, og det forventes at han er kampklar igen omkring den 15. marts 2012.

MOM: Mauro Zárate, Tottenham
Vi spiller en god kamp, og er uheldige med ikke at score flere mål. Især har Mathías Fernández i alt 8 forsøg i kampen, og får kun scoret et enkelt mål. Inden kampen havde jeg været glad for det ene point, men vi får en fortjent sejr.

MOM: Danny Rose, Tottenham
Vi kommer foran 2-0 og jeg tror at den kamp er afgjort, men Spurs kommer igen, og får udlignet på sløset forsvarsspil af David Rochela. Da de så kommer foran med 3-2, er det dem som er videre til 2. runde på reglen om udebanemål. Så får de en udvisning, og vores drenge fornemmer at de kan komme tilbage. Vi satser derfor alt til sidst i kampen, og det giver heldigvis pote, da Le Tallec udligner kort før tid.
Vi er videre med 5-4 sammenlagt.

Damien Le Tallec er efter et halvsløjt efterår, ved at komme igang med målscoringen igen.